Οι Δουλειές μας

software

Naviga

Software

Το Naviga είναι ένα λογισμικό που παρέχει εργαλεία για την ανάλυση των ευπαθειών και των απειλών απο τα οποία κινδυνεύουν τα πληροφοριακά συστήματα διαφόρων οργανισμών.

View Project

web site

Brain Transportation System

Software

Πρόκειται για ένα σύστημα που απευθύνεται σε εταιρείες και μεταφορείς. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν τα κόστη μεταφοράς και τους μεταφορείς να βρίσκουν πιο εύκολα μεταφορικά έργα.

View Project

web portal

GreeceViewer web app

Δυναμική ιστοσελίδα και διαχειριστικό πρόγραμμα

Το Greece Viewer προβάλει τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα πιο όμορφα νησιά και πόλεις της Ελλάδας και να ανακαλύψουν την ιστορία, το πολιτισμό, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, την τοπική κουζίνα, τα τοπικά τους προιόντα, τις δραστηριότητες καθώς και για προτεινόμενες επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, bars, γκαλερί και τοπικά καταστήματα. Η ιστοσελίδα συνδέεται με διαχειριστικό πρόγραμμα απο το οποίο γίνεται η διαχείριση του περιεχομένου του site.

View Project

web site

TwoVado

Web social portal

Το twoVado είναι ένα κοινωνικό δίκτυο με σκοπό την προσφορά και ζήτηση δραστηριοτήτων σε ολόκληρο το κόσμο. Οι χρήστες του twoVado μπορούν να δημοσιεύουν δραστηριότητες αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν να δηλώνουν ενδιαφέρον και να κλείνουν δραστηριότητες. Χρήστες του twoVado είναι επιχειρήσεις, οργανισμοί, ιδιώτες.

View Project

web site

Solvent Lighting

web site

Web site για την προώθηση της εταιρείας Solvent Lighting και διαχειριστικό πρόγραμμα περιεχομένου του site.

View Project

web site

Ιωάννα Σουφλιά

website με συλλογή κοσμημάτων

Η Ιωάννα Σουφλιά είναι η σχεδιάστρια πίσω απο το ομώνυμο brand. Το website παρουσιάζει τη πρώτη της συλλογή κοσμημάτων Symbiosis.

View Project

web site

Στρικούδης εκκλησιαστικά είδη

Δυναμική ιστοσελίδα και διαχειριστικό πρόγραμμα

Το strikoudis-silver.gr είναι ιστοσελίδα που σκοπό έχει να προβάλει τα προιόντα της εταιρείας Στρικούδης Ο.Ε. Η ιστοσελίδα συνδέεται με διαχειριστικό πρόγραμμα απο το οποίο γίνεται η διαχείριση του περιεχομένου του site.

View Project

e-shop

Pitch2Pro

Ιστοσελίδα με ενσωματωμένο eshop

Το Pitch2Pro παρουσιάζει τη δραστηριότητα μιας εταιρείας παροχής αθλητικών προγραμμάτων με έδρα στο Λονδίνο. Στο website δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν online αγορά πακέτου εκμάθησης-προπόνησης.

View Project

iphone ipad app

GreeceViewer mobile app

iPhone - iPad app

Η εφαρμογή Greece Viewer προβάλει τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα πιο όμορφα νησιά και πόλεις της Ελλάδας και να ανακαλύψουν την ιστορία, το πολιτισμό, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, την τοπική κουζίνα, τα τοπικά τους προιόντα, τις δραστηριότητες καθώς και για προτεινόμενες επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, bars, γκαλερί και τοπικά καταστήματα.

View Project

iOS application

Star Bang

iPhone & iPad app

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο των ζωδίων. Από την εφαρμογή Star Bang μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για την πρόβλεψη που αφορά το ζώδιο σας καθώς επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του ζωδίου σας.

View Project

iPhone application

Top Suvs Ever

iPhone & iPad app

Το TOP SUVs EVER είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τα αυτοκίνητα και ειδικότερα για την κατηγορία SUV. Η εφαρμογή παρουσιάζει τα 25 καλύτερα SUVs όλων των εποχών. Κατεβάζοντας την εφαρμογή έχετε τη δυνατότητα να μάθετε τα χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες και να ακούσετε τον ήχο της μηχανής και των 25 SUV.

View Project

android application

ProjectTRACr

iPhone & android app

Το ProjectTRACr είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν τις εργασίες τους. Η εφαρμογή παρέχει αναφορές παρακολούθησης κάθε έργου ώστε να αξιοποιείται ο χρόνος και οι πόροι κατάλληλα , να μεγιστοποίείται η παραγωγικότητα και να εξασφαλίζεται οτι τα έργα θα παραδοθούν στην ώρα τους και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό . Η εταιρεία μας ανέπτυξε την iPhone, iPad και android εφαρμογή ProjectTRACr.

View Project

iPhone application

MyRunningMix

iPhone app

Το MyRunningMix είναι εφαρμογή που προτείνει playlists με βάση το τύπο της αθλητικής δραστηριότητας που επέλεξε ο χρήστης και τον χρόνο που όρισε. Η εφαρμογή αναπαράγει τις playlists και κρατάει ιστορικό των τραγουδιών.


android application

HXW Radio 102.7

iPhone, iPad & android app

Εφαρμογή iPhone, iPad και android για τον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ.

View Project

iPad app

SalonDFS

iPhone & iPad app

Το SalonDFS είναι μια εφαρμογή για την διαχείριση κομμωτηρίων και ινστιτούτων αισθητικής.


android app

CoopCard

android app

Το CoopCard είναι μια εφαρμογή που παρέχει υπηρεσίες έκπτωσης και bonus συγχρόνως σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

View Project